Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Stefan Rademaker
Laanstraat 44
3762 KD SOEST

Openingstijden

Ma: gesloten behalve december maand
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 20.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Maand december ook op maandag open van 8.30 - 18.00 uur!

Slijterij Stefan Rademaker úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Mai Tai cocktail met Barceló Gran Añejo

Een topper van huize Barceló wederom, deze Barceló Gran Anejo wordt voor een periode van minimaal 6 jaar gerijpt in gebruikte bourbon vaten. De aroma’s zijn zeer uitzonderlijk en onderscheid zich van de rest, aroma’s van vanille, boter en kersen met vleugjes van zoet fruit zet de neus op scherp en daagt de mond uit om geproefd te worden. Puur of in deze 'Mai Thai' cocktail!

Mai Tai - Barcelo Gran Anejo - mixtip - uw topSlijter

Dit heeft u nodig voor de ‘Mai Tai’ cocktail:

  • 180 ml Barceló Gran Añejo
  • 15 ml Orange Curação
  • 15 ml amandelsiroop
  • 15 ml eenvoudige siroop
  • 20 ml citroensap
  • IJsblokjes
  • Shaker
  • Cocktailglas
  • Optioneel: gesneden ananas, kers, tropische bloemen
VOORBEREIDING

Doe circa 6 ijsblokjes in een shaker. Giet vervolgens alle ingrediënten in en een sluit de shaker. Schud krachtig totdat zich een laagje rijp heeft gevormd; zeef en serveer in een cocktailglas. Garneer eventueel af door te versieren met ananas, kers en 1/4 citroen.

En geniet alsof u op een tropisch strand zit! 😎🏝️

« Terug