Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Stefan Rademaker
Laanstraat 44
3762 KD SOEST

Openingstijden

Ma: gesloten behalve december maand
Di: 08.30 - 18.00 uur
Wo: 08.30 - 18.00 uur
Do: 08.30 - 18.00 uur
Vr: 08.30 - 20.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: gesloten

Maand december ook op maandag open van 8.30 - 18.00 uur!

Slijterij Stefan Rademaker úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bernardus Chardonnay

(0,0 / 5)
Bernardus Chardonnay
Bernardus makes dreams come true. Bijna bij toeval verwierf de voormalig Nederlandse autocoureur Ben Pon in 1989 een stuk land op de Californische hellingen achter Carmel Valley Village. Hier startte hij zijn Bernardus Winery met als doel rode wijnen te produceren die de grootste Bordeaux en Grand Cru’s evenaren. De wijngaarden in de Carmel Vallei zijn zorgvuldig beplant met diverse druivensoorten,waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot en Sauvignon Blanc. Terwijl de Bordeaux stijlvariëteiten in de wijngaarden in Carmel Valley groeien, wordt de Chardonnay gecultiveerd in koele zeeklimaten, namelijk in de Monterey Bay. Druiven van andere appellaties in Californië worden gebruikt om nuances in de Bernardus blends aan te brengen. De druiven worden met de hand geoogst en vervolgens voorzichtig geperst. 90% van de Chardonnay wordt gefermenteerd op Franse eikenvaten, waarvan 33% nieuw eiken. De resterende 10% wordt gefermenteerd op roestvrijstalen vaten. Licht goudgele kleur en intense aroma’s van witte bloemen, acacia, exotisch fruit. Een kruidige, ronde wijn met een lange en krachtige afdronk. Een goede combinatie bij gevogelte, wit vlees, pasta, gegrilde vis en visgerechten.
€ 31,50
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Verenigde Staten
Druivensoort
Chardonnay
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
14.2% vol
Soort wijn
Wit
Geur
Intense aroma’s van witte bloemen, acacia, exotisch fruit.
Smaak
Vol, rond, romig en fruitig.
Wijn-spijs
Een goede combinatie bij gevogelte, wit vlees, pasta, gegrilde vis en visgerechten.
Serveertip
10 - 12 °C
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review